Produkt

Tecpel LCR 612

Metër manual RLC

‎€156.00

Sasia

Produkt i ri

 • Ekran i dyfishtë, i ndriçuar
 • Rezistencë nga 20Ω në 10MΩ, rezolucion 1mΩ
 • Saktësia bazë 0.5% për rezistencën, 0.7% për kapacitetin dhe induktancën
 • Kapaciteti 2nF deri në 20mF, rezolucioni 0.1pF
 • Induktancë nga 2mH në 10000H, rezolucion 0.1μH
 • Matja e parametrave L, C, R, Q dhe D
 • Frekuenca testuese e 120Hz / 1kHz
 • Zbuloni automatikisht siguresat e shkrirë
 • Garancia: 1 vit
 • Seti përmban:
  • Instrument Tecpel LCR 612
  • matja e lidhjeve (e kuqe + e zezë)
  • Bateri 9V
  • Kornizë gome
  • Kabllo RS232
  • Paketa e softuerit
  • Udhëzime për përdorim

Related Products

‎€66.00

Shtojcë fiksuese SMD

‎€57.00

Shtojcë fiksuese SMD

‎€80.00

Tweeter matës portabël LCR 

‎€33.00

Matës RC portativ në formë pince.

‎€177.00

Komponent Universal tester për testimin e mbështjellësve, kapacitoreve, resistors, transistorëve dhe diodës.

‎€218.00

Komponent Universal tester për testimin e mbështjellësve, kapacitoreve, resistors, transistorëve dhe diodës.