Produkt

TL841

Set i lidhjeve matëse dhe bashkangjitur për mirëmbajtjen industriale.

‎€106.00

Sasia

Produkt i ri

  • 16 grupi i pjesshëm në thes përfshin:
  • Lidhës matës me lidhje të drejtë, CAT III-1000V, 16A
  • Shtojcat e matjes TL743
  • Lidhjet matëse me shtojcën e matjes (fiksohem), tipin e kapësit dhe lidhësit
  • Lidhësit e testit dhe lidhësit e drejtë, CAT III-1000V, 16A
  • Një çift i bashkëngjitjeve të aligatorëve, 5A, CAT III-300V
  • Matja e lidhjes në formë Y për fiksim me vidë, 30VAC / 60VDC, 5A

Related Products

‎€152.00

Set i lidhjeve matëse dhe bashkangjitur për mirëmbajtjen industriale.

‎€106.00

Set i lidhjeve matëse dhe bashkangjitur për mirëmbajtjen industriale.

‎€162.00

Set i lidhësve matës për mirëmbajtjen industriale.

‎€142.00

set i lidhjeve matëse dhe pajisje për elektriktarët, 8 copë.

‎€73.00

Set i lidhësve matës dhe aksesorëve për elektronikë.

‎€152.00

Set i lidhësve matës dhe aksesorëve për elektronikë, 20 copë.

‎€77.00

Set i bashkëngjitjeve dhe lidhjeve matëse, 6 copë në set.