Produkt

Elspec G4500

Analizues i kualitetit të energjisë elektrike.

‎€6,310.00

Sasia

Produkt i ri

 • Regjistrimi i të gjitha ngjarjeve për një periudhë prej një viti e më shumë, me një rezolutë prej 1024 mostrave për regjistrim (1024 mostra / cikël)
 • Regjistrim automatik i të gjitha ngjarjeve në intervalin kohor të zgjedhur pa përcaktuar nivelet e shkaktuar dhe nivelet e pragut
 • 11 kanalet e matjes: 4 mm AC tension (ACV), 4 mm alternuara aktual (ACA), 1 x DC tension (DMC), 1 x rrymë (DCA), 1 x temperature (T)
 • Identifikimi automatik i sondave të matjes së tensionit dhe të rrymës së lidhur me vetëvendosjen e parametrave përkatës të matjes
 • Vlerat RMS për çdo periudhë individuale (cik-nga-cikli) me frekuencë shtesë dhe analiza harmonike të sinjaleve të regjistruara
 • Saktësia 0,1% që tejkalon kërkesat e klasës A / Klasa 0,2 standarde
 • Mënyra e dyfishtë e llogaritjes së harmonikëve (sipas IEC 61000-4-30 në ciklin nga cikli) deri në 511 komponentë harmonikë
 • Shfaq vlerat e matura prej dhjetë herë të rrymës nominale dhe tensionit me saktësi të pasigurt
 • Testimi i thjeshtë i parametrave të cilësisë së energjisë elektrike në përputhje me EN 50160, IEC 61000-4-15 dhe standardet e tjera
 • Web server i integruar për kontrollin e largët duke përdorur një shfletues standard web
 • 802.11g pikën e qasjes pa tel për lidhjen e largët dhe diagnostifikimin
 • Router i integruar me tre lidhje Ethernet dhe një server DHCP
 • Interfejs RS-485
 • Fuqia shtesë e baterisë për 2 orë të funksionimit të vazhdueshëm në rast të dështimit të rrymës
 • Garancia: 1 vit
 • Grupi bazë përmban:
  • Elspec G4500 BLACKBOX analizues i cilësisë portative të energjisë
  • 5 × litarët matës të tensionit për tensionin AC me bashkëngjitjet matëse
  • 4 × përshtatës AC fleksibël me varg matës (30-300-3000 A) (ACA)
  • 2 × Litarët matës të tensionit DC (DCV) me bashkëngjitjet matëse
  • Paketa software PQSCADA dhe udhëzimet për përdorim në CD
  • Qese me rrota per instrument, aksesor

Related Products

‎€5,715.00

Analizues i kualitetit të energjisë elektrike.