Produkt

Cmim i ulur!
GW Instek MDO 2204EX

GW Instek MDO 2204EX

Oshiloskop me OZO (Mixed Domain Oscilloscopes) me bandwidth prej 200 MHz, 5 në 1

‎€1,396.00

- ‎€349.00

‎€1,745.00

Sasia

Produkt i ri

 • Oshiloskop i projektuar për analizën e sinjalit në të dyja zonat e kohës dhe të frekuencës
 • 5 në 1: oshiloskop DSO, analizues , gjenerator funksional arbitrar, multimetër dhe furnizim me energji elektrike
 • I madh, i qartë, ekran me ngjyra TFT LCD me rezolucion të lartë prej 20.3 cm (8 ") 800 × 480
 • Teknologjia VPO për të shfaqur detajet më të vogla
 • Bandwidth frekuencë prej 200 MHz dhe norma maksimale e mostrimit 1 GS / s kohë reale, thellësia e memories deri në 10 M pikë
 • Kapja e formateve të sinjaleve në një shpejtësi prej 120,000 formash / s
 • Analiza dhe dekodimi i autobusëve serik I2C / SPI / UART / CAN / LIN
 • Performanca e oshiloskopit me 4 kanale
 • Gjenerator funksional i integruar 2-kanalësh funksional deri në 25 MHz, rezolucion 14-bit, 200 mostra MSa / s,
 • Analizues i integruar i spektrit, analiza 1FT FFT deri në 500 MHz
 • Multimetër i integruar, ekran me 5000 shifra, matja e tensionit AC / DC, rryma AC / DC dhe rezistenca
 • Furnizimi i integruar me dy kanale DC, tension i rregulluar i daljes nga 1 deri në 5 V, rryma maksimale 1 A
 • Funksioni i regjistrimit deri në 100 orë
 • 2 × USB, Ethernet, GO / JO GO interfaces
 • Garancia: 36 muaj
 • Kit përmban:
  • Oshiloskop GW Instek MDO 2204EX
  • 4 x hetime oscilloskopike
  • 2 x kabllo BNC-BNC GTL-110
  • 1 x Lidhje matëse GTL-105A me alligatorët
  • 1 x kravatë matëse GTL-207 për banane
  • Kablloja e energjisë
  • Udhëzime për përdorim

Related Products

‎€1,308.30 ‎€1,869.00

Osilloskopi Dixhital 200MHz bandwidth për aplikimet më të kërkuar.

‎€962.50 ‎€1,375.00

Osilloskopi Dixhital 200MHz bandwidth për aplikimet më të kërkuar.

‎€983.50 ‎€1,405.00

Oshiloskopi Digital 100MHz bandwidth për aplikacionet më të kërkuar.

‎€692.30 ‎€989.00

Oshiloskopi Digital 100MHz bandwidth për aplikacionet më të kërkuar.

‎€1,099.00

Oshiloskopi dixhital me brezin e gjerësisë 70MHz për aplikimet më të vështira.

‎€789.00

Oshiloskopi dixhital me brezin e gjerësisë 70MHz për aplikimet më të vështira.

‎€531.25 ‎€625.00

Bandwidth Oscilloscope Digital deri në 200MHz për aplikacionet më të kërkuar.

‎€403.75 ‎€475.00

Bandwidth Oscilloscope Digital deri në 100MHz për aplikacionet më të kërkuar.

‎€0.00

Laborator, oshiloskop dixhital, 350 MHz.

‎€2,257.00

Laborator, oshiloskop dixhital, 300 MHz.

‎€2,721.00

Laborator, oshiloskop dixhital, 500 MHz.

‎€2,392.00

Laborator, oshiloskop dixhital, 350MHz.

‎€2,235.00

Laborator, oshiloskop dixhital, 250MHz.

‎€1,897.00

Laborator, oshiloskop dixhital, 250MHz

‎€2,235.00

Laborator, oshiloskop dixhital, 250MHz.

‎€1,897.00

Laborator, oshiloskop dixhital, 250MHz

‎€1,557.00

Laborator, oshiloskop dixhital, 150MHz

‎€1,869.00

Laborator, oshiloskop dixhital, 300 MHz.

‎€1,539.00

Laboratori, oshiloskopi dixhital, 200 MHz.

‎€1,274.00

Laboratori, oshiloskopi dixhital, 200 MHz.

‎€1,328.00

Laborator, oshiloskop dixhital, 100 MHz.

‎€944.00

Laborator, oshiloskop dixhital, 100 MHz.

‎€1,123.00

Laborator, oshiloskop dixhital, 70 MHz.

‎€445.00

Oshiloskop dixhital në tavolinë, 150 MHz.

‎€341.00

Oshiloskop dixhital në tavolinë, 100 MHz.

‎€284.00

Oshiloskop dixhital në tavolinë, 70 MHz.

‎€70.00

Mikroskop USB, dixhitale.

‎€160.00

HDMI, mikroskop USB, dixhitale.

‎€68.00

Mikroskop USB, dixhitale.

‎€140.00

Furnizim i vazhdueshëm linear i programueshëm DC deri në 150 W.