Produkt

GW Instek MDO 2202EX

 MDO (Mixed Domain Oscilloscopes) oscilloscope with bandwidth of 200 MHz, 5 in 1.

‎€1,429.00

Sasia

Produkt i ri

 • Oshiloskop i projektuar për analizën e sinjalit në të dyja zonat e kohës dhe të frekuencës
 • 5 në 1: oshiloskop DSO, analizues fjale, gjenerator funksional arbitrar, multimetër dhe furnizim me energji elektrike
 • I madh, i qartë, ekran me ngjyra TFT LCD me rezolucion të lartë prej 20.3 cm (8 ") 800 × 480
 • Teknologjia VPO për të shfaqur detajet më të vogla
 • Bandwidth frekuencë 200 MHz dhe norma e marrjes së mostrave 1 GS / s për kanalin në kohë reale, thellësia e memories deri në 10 M pikë
 • Kapja e formateve të sinjaleve në një shpejtësi prej 120,000 formash / s
 • Analiza dhe dekodimi i autobusëve serik I2C / SPI / UART / CAN / LIN
 • Performanca e osciloskopit me 2 kanale
 • Gjenerator funksional i integruar 2-kanalësh funksional deri në 25 MHz, rezolucion 14-bit, 200 mostra MSa / s,
 • Analizues i integruar i spektrit, analiza FFT 1M deri në 500 MHz
 • Multimetër i integruar, ekran me 5000 shifra, matja e tensionit AC / DC, rryma AC / DC dhe rezistenca
 • Furnizim i integruar me dy kanale DC, tension i rregulluar i daljes nga 1 deri në 5 V, rryma maksimale 1 A
 • Funksioni i regjistrimit deri në 100 orë
 • 2 × USB, Ethernet, GO / JO GO interfaces
 • Garancia: 36 muaj
 • Kit përmban:
 • Oshiloskop GW Instek MDO 2202EX
 • 2 x hetime oscilloskopike
 • 2 x kabllo BNC-BNC GTL-110
 • 1 x Lidhje matëse GTL-105A me alligatorët
 • 1 x kravatë matëse GTL-207 për banane
 • Kablloja e energjisë
 • Udhëzime për përdorim

Related Products

‎€1,633.15 ‎€1,835.00 -11%

Oshiloskop portativ, Scopemeter, deri në 40 MHz.

‎€1,723.93 ‎€1,937.00 -11%

Oshiloskop portativ, Skopemeter, deri në 20 MHz.

‎€1,360.81 ‎€1,529.00 -11%

Oshiloskop portativ, Skopemeter, deri në 20 MHz.

‎€104.00

Qese per oscilloskopet.

‎€23.00

Qese per oscilloskopet.

‎€87.00

Qese per oshilloskopet.

‎€711.00

Ekzistorik digjital ekonomik me cilësi të lartë dhe të besueshëm me 4 kanale me gjerësi deri në 100 MHz.

‎€455.00

Oshiloskop dixhital ekonomik me cilësi të lartë dhe të besueshëm 2-kanalësh me gjerësi deri në 100 MHz.

‎€569.00

Ekzistorizëm digjital ekonomik me cilësi të lartë dhe të besueshëm me 4 kanale me bandwidth deri në 70 MHz.

‎€1,770.30 ‎€2,529.00 -30%

‎€1,333.50 ‎€1,905.00 -30%

Oshiloskopi Digital 300MHz bandwidth për aplikimet më të kërkuar.

‎€1,308.30 ‎€1,869.00 -30%

Oskilloskopi Dixhital 200MHz bandwidth për aplikimet më të kërkuar.

‎€962.50 ‎€1,375.00 -30%

Oskilloskopi Dixhital 200MHz bandwidth për aplikimet më të kërkuar.

‎€983.50 ‎€1,405.00 -30%

Oshiloskopi Digital 100MHz bandwidth për aplikacionet më të kërkuar.

‎€692.30 ‎€989.00 -30%

Oshiloskopi Digital 100MHz bandwidth për aplikacionet më të kërkuar.

‎€1,099.00

Oshiloskopi dixhital me brezin e gjerësisë 70MHz për aplikimet më të vështira.

‎€789.00

Oshiloskopi dixhital me brezin e gjerësisë 70MHz për aplikimet më të vështira.

‎€531.25 ‎€625.00 -15%

Bandwidth Oscilloscope Digital deri në 200MHz për aplikacionet më të kërkuar.

‎€403.75 ‎€475.00 -15%

Bandwidth Oscilloscope Digital deri në 100MHz për aplikacionet më të kërkuar.

‎€1,224.00

Oshiloskop i disponueshëm me frekuencë 200MHz.

‎€717.00

Oshiloskopi me çmim të përballueshëm 100MHz Bandwidth.

‎€1,193.00

Oshiloskopi me çmim të përballueshëm 100MHz Bandwidth.

‎€522.00

Oshiloskopi i disponueshëm me 70MHz bandwidth.

‎€896.00

Oshiloskopi i disponueshëm me 70MHz bandwidth.

‎€896.00

Oshiloskopi i disponueshëm me 70MHz bandwidth.

‎€526.00

Sondë diferenciale Osciloskop deri në 50 MHz.

‎€408.00

Sondë diferenciale osciloskop deri në 50 MHz.

‎€4,829.14 ‎€5,426.00 -11%

Matës i zbulimit me aksesorë, 4 kanale, 500 MHz.