Produkt

Cmim i ulur!
Fluke 125B, Oshiloskope Portabel, Skopometer, deri në 40 MHz.

Fluke 125B

Oshiloskope Portabel, Skopometer, deri në 40 MHz.

‎€1,753.60

- ‎€438.40

‎€2,192.00

Sasia

Produkt i ri

 • Oshilloskopi digjital me dy kanale me një gjerësi prej 40 MHz
 • Multimetër True RMS me dy kanale me ekran 5000 shifror
 • Regjistrues me dy kanale / regjistrues të fenomeneve, përkatësisht formatet e sinjaleve që shënojnë vlera numerike
 • Funksioni i regjistruesit të zbulimit për kapjen e transientëve deri në 4 kHz
 • Mostrimi në kohë reale 40 MS / s, ose deri në 4 GS / s (dy kanale) për fenomenet e përsëritura
 • Ekran i madh dhe i ndritshëm 5.7 "TFT (14.5 cm diagonale)
 • Lehtë për t'u përdorur në të gjitha zonat matëse me një palë të vetme të kabllove matëse të mbrojtura
 • Matjet e kursorit në modalitetin osciloskop
 • Matja e drejtpërdrejtë e tensionit, frekuencës, rezistencës, kapacitetit, testit të vazhdimësisë, diodave të provës, vlerave dBV dhe dBm, matjes së rrymës me përshtatës të shtrëngimit të kapëseve dhe përcaktimit të faktorit të shtrembërimit të sinjalit, matjes së temperaturës me përshtatës të temperaturës opsionale, RPM, ...
 • Testimi i udhëzimeve industriale "BUS" dhe parametrave të fuqisë matëse (W, VA, Var, PF, Vpwm)
 • Ruajtja e matjeve dhe cilësimeve
 • Operim i vazhdueshëm 7 orësh me një ngarkesë të baterisë së integruar Li-Ion
 • Strehim i fortë me kornizë gome të integruar (vetëm 1.4 kg në peshë)
 • Standardi i sigurisë CAT IV 600 V, CAT IV 750 V
 • Ndërfaqe USB e izoluar optikisht
 • Përshtatës opsional WiFi për transferimin e të dhënave wireless në PC ose pajisje të lëvizshme nëpërmjet Fluke Connect®
 • Garancia: 36 muaj
 • Kit përmban:
 • Instrument Fluke 125B
 • STL120-IV set i lidhjeve matëse të mbrojtura
 • Sonda e tensionit 10: 1
 • i400s AC fikje përshtatës aktual
 • Lidhje matëse e zezë
 • Përshtatës / ngarkuesin e baterisë
 • Matja e grepa, e kuqe + blu
 • BB120 përshtatës banane-BNC
 • Përshtatës USB WiFi
 • Udhëzime për përdorim

Related Products

‎€294.00

 Multimetër i kombinuar i vërtetë RMS me oshiloskop.

‎€25.00

Sonda logjike.

‎€35.00

Sonda logjike.

‎€89.00

Kartë matëse USB me shumë funksione.

‎€59.00

Kartë matëse multifunksionale me USB.

‎€1,794.40 ‎€2,243.00

Oshiloskope Portabel, Skopoemeter, deri në 40 MHz.

‎€1,468.00 ‎€1,835.00

Oshiloskope Portabel, Scopemeter, deri në 40 MHz.

‎€1,549.60 ‎€1,937.00

Oshiloskop portativ, Scopemeter, deri në 20 MHz.

‎€1,223.20 ‎€1,529.00

Oshiloskop portativ, Scopemeter, deri në 20 MHz.

‎€4,340.80 ‎€5,426.00

Matës i zbulimit me aksesorë, 4 kanale, 500 MHz.

‎€4,020.80 ‎€5,026.00

Matës i zbulimit, 4 kanale, 500 MHz.

‎€4,200.00 ‎€5,250.00

Oshiloskop portativ manual për mirëmbajtje të avancuar industriale, dyqane riparimi dhe laboratorë zhvillimi.

‎€3,879.20 ‎€4,849.00

Oshiloskop portativ manual për mirëmbajtje të avancuar industriale, dyqane riparimi dhe laboratorë zhvillimi.

‎€4,849.00

Oshiloskop portativ manual për mirëmbajtje të avancuar industriale, dyqane riparimi dhe laboratorë zhvillimi.

‎€1,399.00

Oshiloskopë manuale portative me 2 kanale për mirëmbajtje të avancuar.

‎€549.00

Oshilloskop portativ ekonomik dhe me cilësi të lartë me gjerësi deri në 200 MHz.

‎€479.00

Oshiloskop portativ ekonomik dhe me cilësi të lartë me gjerësi deri në 100 MHz.

‎€399.00

Oshiloskop portativ ekonomik dhe me cilësi të lartë me gjerësi deri në 60 MHz.

‎€3,913.60 ‎€4,892.00

Matës i zbulimit me aksesorë, 4 kanale, 200 MHz.

‎€3,589.60 ‎€4,487.00

Matës i zbulimit, 4 kanale, 200 MHz.

‎€3,469.60 ‎€4,337.00

Oshiloskop portativ manual për mirëmbajtje të avancuar industriale, dyqane riparimi dhe laboratorë zhvillimi.

‎€3,148.80 ‎€3,936.00

Oshiloskop portativ manual për mirëmbajtje të avancuar industriale, dyqane riparimi dhe laboratorë zhvillimi.

‎€3,461.60 ‎€4,327.00

Matës i zbulimit me aksesorë, 4 kanale, 100MHz.

‎€3,140.80 ‎€3,926.00

Scopemeter, 4 kanale, 100MHz.

‎€3,110.40 ‎€3,888.00

Oshiloskop portativ manual për mirëmbajtje të avancuar industriale, dyqane riparimi dhe laboratorë zhvillimi.

‎€2,789.60 ‎€3,487.00

Oshiloskop portativ manual për mirëmbajtje të avancuar industriale, dyqane riparimi dhe laboratorë zhvillimi.

‎€2,588.00 ‎€3,235.00

Manual për laptopë Osiloskop për mirëmbajtjen e avancuar industriale, dyqan riparimi dhe laboratorë zhvillimi.

‎€2,268.00 ‎€2,835.00

Oshiloskop portativ manual për mirëmbajtje të avancuar industriale, dyqane riparimi dhe laboratorë zhvillimi.

‎€2,080.00 ‎€2,600.00

Oshiloskop portativ, Scopemeter, deri në 40 MHz.