Produkt

Tecpel OS 81B

 Multimetër i kombinuar i vërtetë RMS me oshiloskop.

‎€294.00

Sasia

Tecpel OS 81B,

Produkt i ri

 • Multimetër i kombinuar dhe osciloskop
 • multimeter
 • Matjet e RMS AC të vërteta
 • Ekran me 3999 shifra me saktësi bazë 0.8% në zonën DC
 •   Zgjedhja automatike / manuale e diapazonit matës
 • Matja aktuale deri në 10 A, tension 1000 V DC / 750 V AC, rezistencë, kapacitet dhe frekuencë
 • Testimi i vazhdueshmërisë dhe diodat
 • Funksione të tjera: Mbajeni, ndriçimi i ekranit, shfaqja automatike, ..
 • oshiloskop
 • Shfaq 160 x 160
 • Gama e frekuencave deri në 8 MHz
 • Marrja e mostrave 40 MS / s
 • Furnizimi me energji i baterisë, furnizimi me rrymë me përshtatës opsional
 • Ndërfaqe USB e izoluar optikisht
 • Garancia: 12 muaj
 • Kit përmban:
 • Multimetër Tecpel OS 81B
 • Lidhjet matëse
 • Nozzles Aligator
 • Kabllo USB
 • Paketa e softuerit
 • bateritë
 • Udhëzime për përdorim

Related Products

‎€25.00

Sonda logjike.

‎€35.00

Sonda logjike.

‎€89.00

Kartë matëse USB me shumë funksione.

‎€59.00

Kartë matëse multifunksionale me USB.

‎€1,753.60 ‎€2,192.00

Oshiloskope Portabel, Skopometer, deri në 40 MHz.

‎€1,794.40 ‎€2,243.00

Oshiloskope Portabel, Skopoemeter, deri në 40 MHz.

‎€1,468.00 ‎€1,835.00

Oshiloskope Portabel, Scopemeter, deri në 40 MHz.

‎€1,549.60 ‎€1,937.00

Oshiloskop portativ, Scopemeter, deri në 20 MHz.

‎€1,223.20 ‎€1,529.00

Oshiloskop portativ, Scopemeter, deri në 20 MHz.

‎€4,340.80 ‎€5,426.00

Matës i zbulimit me aksesorë, 4 kanale, 500 MHz.

‎€4,020.80 ‎€5,026.00

Matës i zbulimit, 4 kanale, 500 MHz.

‎€4,200.00 ‎€5,250.00

Oshiloskop portativ manual për mirëmbajtje të avancuar industriale, dyqane riparimi dhe laboratorë zhvillimi.

‎€3,879.20 ‎€4,849.00

Oshiloskop portativ manual për mirëmbajtje të avancuar industriale, dyqane riparimi dhe laboratorë zhvillimi.

‎€4,849.00

Oshiloskop portativ manual për mirëmbajtje të avancuar industriale, dyqane riparimi dhe laboratorë zhvillimi.

‎€1,399.00

Oshiloskopë manuale portative me 2 kanale për mirëmbajtje të avancuar.

‎€549.00

Oshilloskop portativ ekonomik dhe me cilësi të lartë me gjerësi deri në 200 MHz.

‎€479.00

Oshiloskop portativ ekonomik dhe me cilësi të lartë me gjerësi deri në 100 MHz.

‎€399.00

Oshiloskop portativ ekonomik dhe me cilësi të lartë me gjerësi deri në 60 MHz.

‎€3,913.60 ‎€4,892.00

Matës i zbulimit me aksesorë, 4 kanale, 200 MHz.

‎€3,589.60 ‎€4,487.00

Matës i zbulimit, 4 kanale, 200 MHz.

‎€3,469.60 ‎€4,337.00

Oshiloskop portativ manual për mirëmbajtje të avancuar industriale, dyqane riparimi dhe laboratorë zhvillimi.

‎€3,148.80 ‎€3,936.00

Oshiloskop portativ manual për mirëmbajtje të avancuar industriale, dyqane riparimi dhe laboratorë zhvillimi.

‎€3,461.60 ‎€4,327.00

Matës i zbulimit me aksesorë, 4 kanale, 100MHz.

‎€3,140.80 ‎€3,926.00

Scopemeter, 4 kanale, 100MHz.

‎€3,110.40 ‎€3,888.00

Oshiloskop portativ manual për mirëmbajtje të avancuar industriale, dyqane riparimi dhe laboratorë zhvillimi.

‎€2,789.60 ‎€3,487.00

Oshiloskop portativ manual për mirëmbajtje të avancuar industriale, dyqane riparimi dhe laboratorë zhvillimi.

‎€2,588.00 ‎€3,235.00

Manual për laptopë Osiloskop për mirëmbajtjen e avancuar industriale, dyqan riparimi dhe laboratorë zhvillimi.

‎€2,268.00 ‎€2,835.00

Oshiloskop portativ manual për mirëmbajtje të avancuar industriale, dyqane riparimi dhe laboratorë zhvillimi.

‎€2,080.00 ‎€2,600.00

Oshiloskop portativ, Scopemeter, deri në 40 MHz.