Produkt

Fluke 179 / EDA2

Kit Fluke 179 me aksesorë.

‎€369.00

Sasia

Produkt i ri

  • Kit përmban:
  • Fluke 179 True Multimeter dixhital RMS
  • TL224 SureGrip ™ lidhjet matëse të silikonit (e kuqe + e zezë)
  • AC280 SureGrip ™ bashkëngjitje për grep (e kuqe + e zezë)
  • Lidhjet matëse TL910 (e kuqe + e zezë)
  • 80BK-Një sondë e temperaturës për lidhje të drejtpërdrejtë me terminalet e hyrjes së instrumentit
  • Paketa e varur nga TPAK
  • C35 qese instrument dhe aksesorë
  • Garancia: Garanci e kufizuar gjatë gjithë jetës

Related Products

‎€292.00

Multimetër True-RMS për mirëmbajtjen industriale.

‎€249.00

Multimeter industrial i True-RMS.

‎€148.00

Multimetër True-RMS.

‎€99.00

Multimetër True-RMS.

‎€28.00

Multimetër Simple True RMS për elektricistë.

‎€294.00

Multimetër i kombinuar True RMS me ekran oshilloscopik.

‎€228.00

Njësi matëse e fuqishme AC e saktë dhe e thjeshtë, me një fazë

‎€281.00

Metër me dy kanale AC / AC dhe voltmetër AC.

‎€251.00

Një kanal AC / Lexues AC dhe regjistrues AC.

‎€370.00

Set Fluke 179 me aksesorë.

‎€699.00

Multimeter True RMS profesionale me ekranin termik të imazhit

‎€1,139.00

Multimeter True RMS profesionale me ekranin termik të imazhit.

‎€304.00

Metër me tre kanale dhe regjistrues mV DC.

‎€304.00

Metër me tre kanale dhe regjistrues mA DC

‎€85.00

Multimeter profesional True RMS

‎€66.00

Multimeter profesional True RMS

‎€628.00

Set industrial

‎€183.00

Metër një fazor i lidhur me wireless për voltazh DC

‎€183.00

Metër True-RMS një funksional i lidhshëm me wireless pë AC

‎€386.00

Set industrial.

‎€386.00

Set industrial

‎€386.00

Set industrial

‎€416.00

Set industrial

‎€386.00

Set industrial

‎€270.00

Multimeter Wireless RMS për mirëmbajtjen industriale.

‎€968.00

Set industrial

‎€561.00

Set industrial

‎€774.00

Set i përgjithshëm i mirëmbajtjes

‎€609.00

Multimetër True-RMS logging për automatizimin industrial dhe elektronikë.

‎€561.00

Multimetër True-RMS logging për automatizimin industrial dhe elektronikë.