Produkt

Extech EX 350

Multimeter profesional True RMS

‎€66.00

Sasia

Produkt i ri

 • Matjet True-RMS AC
 • Ekran 4000 shifror me saktësi bazë 0.5% në zonën DC
 • Zgjedhja automatike / manuale e diapazonit matës
 • Funksioni NCV për zbulimin pa kontakt të prezencës së tensionit
 • Pengimi i ulët i hyrjes LoZ për të zvogëluar ndikimin e tensioneve në zhvillim
 • Filtër LPP (Low Pass Filter) për eliminimin e sinjaleve shqetësuese dhe zhurmës në matjen e tensionit dhe frekuencës së motorëve të drejtuar, konvertuesve të frekuencave dhe pajisjeve të tjera të varësisë
 • Matja e rrymës deri në 10 A
 • Masat e tensionit deri në 600 V
 • Funksione të tjera: matja e rezistencës, kapaciteti, frekuenca
 • Diodat e provës, vazhdimësia dhe cikli i punës
 • Funksioni i mbylljes automatike, treguesi i shkarkimit të baterisë
 • Garancia: 36 muaj
 • Seti përmban:
  • Multimetra Extech EX 350
  • Lidhja e matësve (e kuqe + e zezë)
  • 2 x bateri AA
  • Udhëzime për përdorim

Related Products

‎€1,139.00

Multimeter True RMS profesionale me ekranin termik të imazhit.

‎€304.00

Metër me tre kanale dhe regjistrues mV DC.

‎€304.00

Metër me tre kanale dhe regjistrues mA DC

‎€85.00

Multimeter profesional True RMS

‎€628.00

Set industrial

‎€183.00

Metër një fazor i lidhur me wireless për voltazh DC

‎€183.00

Metër True-RMS një funksional i lidhshëm me wireless pë AC

‎€386.00

Set industrial.

‎€386.00

Set industrial

‎€386.00

Set industrial

‎€416.00

Set industrial

‎€386.00

Set industrial

‎€270.00

Multimeter Wireless RMS për mirëmbajtjen industriale.

‎€968.00

Set industrial

‎€561.00

Set industrial

‎€774.00

Set i përgjithshëm i mirëmbajtjes

‎€609.00

Multimetër True-RMS logging për automatizimin industrial dhe elektronikë.

‎€561.00

Multimetër True-RMS logging për automatizimin industrial dhe elektronikë.

‎€294.00

Paketa Multimeter për elektricistë.

‎€308.00

Paketa True-RMS multimeter me matësa patch për instaluesit elektrikë

‎€394.00

Paketa True-RMS multimeter dhe matës i temperaturës IR.

‎€1,210.00

True-RMS, multimeter i fortë dhe i papërshkueshëm nga uji (në mënyrë eksplicite të sigurt).

‎€294.00

Multimetër True-RMS për automatizimin industrial.

‎€569.00

Metër i rezistencës izoluese dhe multimetër.

‎€349.00

Multimeter profesional True RMS industial për elektronikë.

‎€299.00

Multimeter industrial True-RMS.

‎€569.00

Multimedia Fluke 87V me pajisje

‎€474.00

Multimetër True-RMS për automatizimin industrial.

‎€706.00

Multimetër regjistrues True-RMS 

‎€658.00

Multimetër regjistrues True-RMS me pajisje industriale për elektronikë