Produkt

Cmim i ulur!
Fluke 1507

Fluke 1507

Matës i rezistencës së izolimit.

‎€437.75

-15%

‎€515.00

Sasia

Produkt i ri

 • Tensioni i testimit: 50V, 100V, 250V, 500V, 1000V
 • Gama e matjes për izolimin e izolimit: 0.01MΩ - 10GΩ
 • Matja e Rezistencës së Rezistencës së Ulët "Lo Ohm"
 • Testi i vazhdimësisë 200mA
 • Tregoni raportin e indeksit të polarizimit / thithjen dielektrike
 • Pass / Faill krahason rezultatet për matje të përsëritura
 • Matja e tensionit AC / DC deri në 600V
 • Garancia: 1 vit
 • Kit përmban:
 • Instrument Fluke 1507
 • matjen e kabllove
 • krokodilat
 • hetoni sinjalin e telekomandës së largët
 • 4 bateri AA 1.5V AA
 • pajisje matëse
 • udhëzime për përdorim

Related Products

‎€304.00

Metër me tre kanale dhe regjistrues mV DC.

‎€304.00

Metër me tre kanale dhe regjistrues mA DC

‎€85.00

Multimeter profesional True RMS

‎€66.00

Multimeter profesional True RMS

‎€628.00

Set industrial

‎€183.00

Metër një fazor i lidhur me wireless për voltazh DC

‎€183.00

Metër True-RMS një funksional i lidhshëm me wireless pë AC

‎€386.00

Set industrial.

‎€386.00

Set industrial

‎€386.00

Set industrial

‎€416.00

Set industrial

‎€386.00

Set industrial

‎€270.00

Multimeter Wireless RMS për mirëmbajtjen industriale.

‎€968.00

Set industrial

‎€561.00

Set industrial

‎€774.00

Set i përgjithshëm i mirëmbajtjes

‎€609.00

Multimetër True-RMS logging për automatizimin industrial dhe elektronikë.

‎€561.00

Multimetër True-RMS logging për automatizimin industrial dhe elektronikë.

‎€294.00

Paketa Multimeter për elektricistë.

‎€308.00

Paketa True-RMS multimeter me matësa patch për instaluesit elektrikë

‎€394.00

Paketa True-RMS multimeter dhe matës i temperaturës IR.

‎€1,210.00

True-RMS, multimeter i fortë dhe i papërshkueshëm nga uji (në mënyrë eksplicite të sigurt).

‎€294.00

Multimetër True-RMS për automatizimin industrial.

‎€569.00

Metër i rezistencës izoluese dhe multimetër.

‎€349.00

Multimeter profesional True RMS industial për elektronikë.

‎€299.00

Multimeter industrial True-RMS.

‎€569.00

Multimedia Fluke 87V me pajisje

‎€474.00

Multimetër True-RMS për automatizimin industrial.

‎€706.00

Multimetër regjistrues True-RMS 

‎€658.00

Multimetër regjistrues True-RMS me pajisje industriale për elektronikë