Produkt

Yokogawa CA 450

Meter universal i procesit për mirëmbajtje industriale.

‎€803.00

Sasia

Produkt i ri

 • RMS multimeter i vërtetë dixhital dhe kalibruesi i rrymës aktuale
 • Një multimetër me një ekran 6000 shifror dhe një saktësi bazë 0,05% në një sferë aktuale DC
 • Matja e AC / DC tensionit deri në 1000 V, aktuale 100 mA, AC / DC, rezistencës, dhe frekuencave dhe vazhdimësinë e testit dhe diodes testit
 • Gjenerator / imitues i rrymës deri në 20 mA me mundësi ngarkimi deri në 1200 Ω
 • Kondenzatori i furnizimit me 24 V loop me matje të rrymës me lak me rezistencë HART 250 Ω të integruar
 • Shfaqja e njëkohshme e vlerave aktuale në mA dhe në% të devijimit të plotë, vendosjes së hapit (hap 25%, rregullim i përafërt dhe gjobë), dhe vendosja e pjerrësisë së sinjalit të daljes
 • Funksione shtesë: Paek HOLD mban vlerën kulmore
 • Ndërfaqja USB; Opsioni i Paketës së Komunikimit DMM (paketë software dhe kabllo USB)
 • Opsione të tjera: qese, përshtatës aktual i lavjerrës, magnet i varur
 • Garancia: 12 muaj
 • Kit përmban:
  • Yokogawa CA 450 metër
  • Lidhjet matëse
  • Nozzles Aligator
  • 4 x 1,5 V bateri AA
  • Udhëzime për përdorim

Related Products

‎€803.00

Meter universal i procesit për mirëmbajtje industriale.

‎€939.00

Meter Procesi për Mirëmbajtjen Industriale.

‎€1,043.00

Meter universal i procesit për mirëmbajtje industriale.