Produkt

Fluke A3001 FC

Metër i rrymës AC i lidhur me valë, deri në 2500 A.

‎€202.00

Sasia

Produkt i ri

 • Gama e matjes: 2500 A AC, rezolucioni më i mirë i 0.1 A, frekuenca e frekuencës 500 Hz
 • Diametri maksimal i përçuesit është 80 mm
 • Regjistrimi i një rryme të nisjes
 • Madhësia e memories 65,000 matje, interval regjistrimi: 1 s (minimumi)
 • Standardi mbrojtës IP42
 • Garancia: 36 muaj
 • Seti përmban:
  • Instrument Fluke A3001 FC
  • Përshtatës i lëvizshëm i rrymës 25.4 cm në gjatësi
  • Bateri 2 × 1.5V AA
  • Udhëzime për përdorim

Related Products

‎€80.00

Matës True-RMS me kapëse me detektor AC pa kontakt.

‎€173.00

Metër i rrymës AC i lidhur me valë, deri në 400 A.

‎€190.00

Matës i fuqisë për përdoruesit industrialë.

‎€165.00

Metër fleksibël i lëvizshëm për matjen e energjisë.

‎€149.00

Metër fleksibël i lëvizshëm për matjen e energjisë

‎€114.00

Matës me kapëse të hapur 

‎€212.00

Metër me kapëse fleksibël për matjen e energjisë

‎€119.00

Metër me kapëse fleksibël për matjen e energjisë

‎€241.00

Metër True-RMS për matjet bazë të energjisë.

‎€160.00

Metër me kapëse True-RMS 400A AC

‎€122.00

Metër me kapëse True-RMS 400A AC.

‎€156.00

Matës i energjisë dhe fuqisë

‎€232.00

Metër e saktë RMS fiksuese + matës i temperaturës IR.

‎€190.00

Metër e vërtetë e shtrëngimit RMS

‎€213.00

Metër e vërtetë e shtrëngimit RMS

‎€156.00

Një matës i fuqisë dhe një matës të fuqisë.

‎€379.00

Metër e vërtetë RMS fikse për matjen e fuqisë.

‎€331.00

Metër e vërtetë RMS fikse për matjen e fuqisë.

‎€284.00

Metër e vërtetë RMS fikse për matjen e fuqisë.