Produkt

Extech MA 445

Matës True-RMS me kapëse me detektor AC pa kontakt.

‎€80.00

Sasia

Produkt i ri

 • Zgjedhja automatike e diapazonit matës
 • Ekran LCD i ndriçuar
 • Gama e matjes deri në 400 A AC / DC
 • Matja e matjes për tensionin 600 V AC / DC
 • Detektor i kontaktit pa prezencën e tensionit të alternuar nga 100 V në 600 V
 • Matja e rezistencës, frekuencës, kapacitetit dhe temperaturës
 • Testet e vazhdueshme dhe diodat e provës
 • Buton REL për vendosjen zero të rrymës DC
 • Regjistrimi MIN / MAX
 • Llampë e integruar
 • Garancia: 12 muaj
 • Seti përmban:
  • Instrument Extech MA 445
  • 3 bateri AAA 1.5 V AA
  • Sonda e temperaturës së rrymës
  • qese
  • Udhëzimet e përdoruesit

Related Products

‎€202.00

Metër i rrymës AC i lidhur me valë, deri në 2500 A.

‎€173.00

Metër i rrymës AC i lidhur me valë, deri në 400 A.

‎€190.00

Matës i fuqisë për përdoruesit industrialë.

‎€165.00

Metër fleksibël i lëvizshëm për matjen e energjisë.

‎€149.00

Metër fleksibël i lëvizshëm për matjen e energjisë

‎€114.00

Matës me kapëse të hapur 

‎€212.00

Metër me kapëse fleksibël për matjen e energjisë

‎€119.00

Metër me kapëse fleksibël për matjen e energjisë

‎€241.00

Metër True-RMS për matjet bazë të energjisë.

‎€160.00

Metër me kapëse True-RMS 400A AC

‎€122.00

Metër me kapëse True-RMS 400A AC.

‎€156.00

Matës i energjisë dhe fuqisë

‎€232.00

Metër e saktë RMS fiksuese + matës i temperaturës IR.

‎€190.00

Metër e vërtetë e shtrëngimit RMS

‎€213.00

Metër e vërtetë e shtrëngimit RMS

‎€156.00

Një matës i fuqisë dhe një matës të fuqisë.

‎€379.00

Metër e vërtetë RMS fikse për matjen e fuqisë.

‎€331.00

Metër e vërtetë RMS fikse për matjen e fuqisë.

‎€284.00

Metër e vërtetë RMS fikse për matjen e fuqisë.