Produkt

FLIR CM 85

Metër e vërtetë RMS fikse për matjen e fuqisë.

‎€379.00

Sasia

Produkt i ri

 • Ekran i madh dhe i ndriçuar me ekran grafik analog bar
 • Testimi i fazës së fazës së ndërtuar dhe drejtimi i rrotullimit të motorit
 • Detektor i integruar i tensionit të pa kontaktit AC
 • Funksioni VFD për analizë të saktë të sinjaleve jolineare
 • Zgjedhja automatike / manuale e diapazonit matës për tension dhe rrymë
 • Matja e tensionit 1000V AC / DC dhe 1000A AC / DC aktuale
 • Matja e parametrave të fuqisë: harmonikët (deri në 25), fuqia aktive (10 deri në 600 kW), faktori i fuqisë
 • Një buton i rrymës zero në zonën DC
 • Matja e rezistencës, kapacitetit dhe frekuencës
 • Çaktivizoni automatikisht instrumentin
 • Llambë e integruar
 • Lidhja Bluetooth me pajisjet Android (varg deri në 10m)
 • Lidhshmëria METERLiNK me kamerat termografike FLIR
 • Funksionet Peak HOLD, MIN / MAX / AVG, REL
 • Garancia: jetë e kufizuar
 • Kit përmban:
  • CM 85 matës matës
  • Lidhjet matëse
  • Bateritë 6 x 1,5 V AAA
  • Udhëzimet e përdoruesit

Related Products

‎€80.00

Matës True-RMS me kapëse me detektor AC pa kontakt.

‎€202.00

Metër i rrymës AC i lidhur me valë, deri në 2500 A.

‎€173.00

Metër i rrymës AC i lidhur me valë, deri në 400 A.

‎€190.00

Matës i fuqisë për përdoruesit industrialë.

‎€165.00

Metër fleksibël i lëvizshëm për matjen e energjisë.

‎€149.00

Metër fleksibël i lëvizshëm për matjen e energjisë

‎€114.00

Matës me kapëse të hapur 

‎€212.00

Metër me kapëse fleksibël për matjen e energjisë

‎€119.00

Metër me kapëse fleksibël për matjen e energjisë

‎€241.00

Metër True-RMS për matjet bazë të energjisë.

‎€160.00

Metër me kapëse True-RMS 400A AC

‎€122.00

Metër me kapëse True-RMS 400A AC.

‎€156.00

Matës i energjisë dhe fuqisë

‎€232.00

Metër e saktë RMS fiksuese + matës i temperaturës IR.

‎€190.00

Metër e vërtetë e shtrëngimit RMS

‎€213.00

Metër e vërtetë e shtrëngimit RMS

‎€156.00

Një matës i fuqisë dhe një matës të fuqisë.

‎€331.00

Metër e vërtetë RMS fikse për matjen e fuqisë.

‎€284.00

Metër e vërtetë RMS fikse për matjen e fuqisë.