Produkt

GW Instek GOM 804R

Njësi e vogël e rezistencës.

‎€603.00

Sasia

Produkt i ri

 • Instrumenti është i dedikuar për matje të sakta të rezistencës së ulët në reletë, lidhje, çelsin, mbështjelljet e motorëve, mbeshtjelljen e transformatorëve matës, lidhje matëse, kondensatorë, borde PC, ...
 • Ekran me ngjyra 8,89 cm (3,5 "), 50,000 pika të ekranit
 • Saktësia themelore 0.05%
 • Testoni aktuale DC 1 A, rezolucioni 1 μΩ
 • Matje e shpejtë deri në 60 matje për sekondë
 • Metoda e matjes vaskulare 2/4
 • Funksioni i kompensimit te temperatures
 • Funksioni i matjes së vonuar
 • Kujtoni 20 parametra
 • USB, ndërfaqet RS 232, Handler / Scan / EXT I / O dhe GPIB
 • Garancia: 24 muaj
 • Kit përmban:
  • Instrumenti GW Instek GOM 804R
  • Lidhjet matëse GTL308A
  • kabllo të energjisë
  • udhëzime për përdorim

Related Products

‎€80.00

Kelvin saktë matjen e lidhjeve.

‎€114.00

Kelvin Precision matjen e lidhjeve 3m në gjatësi.

‎€1,836.00

Njehsor portativ me rezistencë të ulët.

‎€1,836.00

Njehsor portativ me rezistencë të ulët.

‎€685.00

Instrument për matje të sakta të rezistencës së ulët.

‎€745.00

Njësi e vogël e rezistencës.

‎€451.00

Njësi e vogël e rezistencës.

‎€404.00

Instrument për matje të sakta të rezistencës së ulët.

‎€257.00

Njësi e vogël e rezistencës.