Produkt

Metrel MI 3250

Njehsor portativ me rezistencë të ulët.

‎€1,836.00

Sasia

Produkt i ri

 • rezistenca Portable ulët, i projektuar për të matur rezistencën e ulët e kontaktit të breakers qark aktuale dhe çelsin, lidhje kabllore, zbara, motorët dhe mbeshtjelljen e vogla dhe të mesme transformatorët dhe lidhjet e pushtetit të tanishëm matur deri në 10 A
 • Matja e rezistencës në dy drejtime që varion nga 0.1 μΩ në 2000 Ω deri në 10 A
 • Kompensimi i temperaturës (me sondë opsionale të temperaturës).
 • Shumë efiçient 10 Një burim aktual mund të furnizojë ngarkesën 200 mΩ me rrjedhje 10 A 15 min pa mbinxehje.
 • Qarku i mbrojtjes së brendshme mbron përdoruesin dhe instrumentin nga lidhja e paqëllimshme me fazën
 • Kufiri personal: kufiri mund të caktohet për të vlerësuar rezultatin e DOBER ose SLAB
 • 50 Hz / 60 Hz zbulimi dhe refuzimi i valëve
 • Instrumenti mund të mundësohet nga një rrjet ose bateritë e brendshme me një mundësi ngarkimi
 • Një ekran LCD me madhësi 320 x 240 dot matrix bën të lehtë leximin e rezultateve dhe parametrave të tjerë
 • Memoria: Memoria e integruar lejon që të ruhen deri në 1000 rezultate matjeje
 • Rezultatet e matjes së transferimit direkt në kompjuterin tuaj dhe analizoni dhe printoni duke përdorur PC SW HVLink PRO.
 • Garancia: 24 muaj
 • Kit përmban:
  • Metrel MI 3250 Meter
  • Matja e lidhjes, 2.5 m, me krokodilin Kelvin, 2 copë
  • Lidhja e matjes, 2,5 m, 4 copë (2 x e zezë, 2 x e kuqe)
  • Sensori matës, 2 copë (e zezë)
  • Krokodili, 4 copë (2 x të kuqe, 2 x të zeza)
  • Rrjeti kabllor
  • Kabllo RS232
  • Bateri NiMH rechargeable, tipi C, 6 copë
  • Kabllo USB
  • Qese për pajisje
  • Software PC SW HVLink PRO
  • Udhëzime për përdorim
  • Certifikata e kalibrimit

Related Products

‎€80.00

Kelvin saktë matjen e lidhjeve.

‎€114.00

Kelvin Precision matjen e lidhjeve 3m në gjatësi.

‎€1,836.00

Njehsor portativ me rezistencë të ulët.

‎€685.00

Instrument për matje të sakta të rezistencës së ulët.

‎€745.00

Njësi e vogël e rezistencës.

‎€603.00

Njësi e vogël e rezistencës.

‎€451.00

Njësi e vogël e rezistencës.

‎€404.00

Instrument për matje të sakta të rezistencës së ulët.

‎€257.00

Njësi e vogël e rezistencës.