Produkt

SEW AL42S

Rrathë të matur me hyrje banane 4 mm, silikoni.

‎€14.00

Sasia

Produkt i ri

  • Raven - banane drejtkëndore, lidhës 4mm
  • Vendosni qëndisjen e vendosur të kuqe dhe të zezë
  • Gjatësia e bare matëse përafërsisht 1,5 m
  • Kategoria e sigurisë CAT IV 600 V, CAT III 1000 V, 10 A

Related Products

‎€7.00

Rrathë për matjen silikoni me 4 mm kompliment, priza banane.

‎€5.00

Rrathë për matjen silikoni me 4 mm kompliment, priza banane.

‎€5.00

Rrathë për matjen silikoni me 4 mm kompliment, priza banane.

‎€3.00

Lidhje matëse PVC me priza 4 mm banane.

‎€3.00

Lidhje matëse PVC me priza 4 mm banane.

‎€3.00

Lidhje matëse PVC me priza 4 mm banane.

‎€3.00

Lidhje matëse PVC me priza 4 mm banane.

‎€3.00

Lidhje matëse PVC me priza 4 mm banane.

‎€50.00

Lidhjet matëse për multimetra, mundësia për të rregulluar gjatësinë e majës.

‎€57.00

Shtojcën SMD fiksuese.

‎€20.00

Matja e shtojcës, tip 2 mm i mprehtë.

‎€70.00

Lidhësit matës të saktësisë për multimetra të aftë për të ndryshuar majën.

‎€40.00

Lidhjet matëse për multimetra, silikoni.

‎€23.00

Lidhjet matëse për multimetra, PVC.

‎€28.00

Lidhjet matëse për multimetra, silikoni.

‎€30.00

Rrathë të matur me hyrje banane 4 mm, silikoni.

‎€34.00

Bandat matëse për shtyrje, silikoni.

‎€28.00

Lidhëset matëse silikoni për multimetra.

‎€25.00

Lidhjet SMD matëse.

‎€1.00

Konektor i hyrjes 4 mm për montim në panel.

‎€1.00

Konektor i hyrjes 4 mm për montim në panel

‎€10.00

Lidhjet matëse për multimetra

‎€9.00

Lidhjet matëse për multimetra, PVC.

‎€8.00

Lidhjet matëse me hyrje banale 4 mm, PVC.

‎€8.00

Lidhjet matëse me hyrje banale 4 mm, PVC.