Produkt

Cmim i ulur!
Osciloskopi

Fluke TiS40

Kamera termografike për përdoruesit industrialë.

‎€1,596.00

- ‎€399.00

‎€1,995.00

Sasia

Produkt i ri

 • Sensor infra të kuqe, rezolucion: 160 × 120 pikë sensor
 • Lloji i fokusit: mprehja automatike e imazhit
 • Ndjeshmëria termike: <0.09 ° C
 • Gama e temperaturës: - 20 ° C deri në 350 ° C
 • Saktësia e matjes: ± 2 ° C deri në 100 ° C dhe ± 2% nga 100 ° C përpara
 • Shkalla e rifreskimit: 9 Hz
 • Funksione ndihmëse: Lidhje Wi-Fi, një regjistrues audio komentar me një kufje Bluetooth opsional
 • Garancia: 24 muaj
 • Kit përmban:
  • Kamera Fluke TiS40
  • 1 x bateri Li-Ion
  • Ngarkuesin e baterisë / ngarkuesin e baterisë
  • Kabllo USB
  • Rasti dhe aksesori i kameras
  • Rrip dore për mbajtjen e kamerës
  • Udhëzime për përdorim

Related Products

‎€281.00

Metër me dy kanale AC / AC dhe voltmetër AC.

‎€251.00

Një kanal AC / Lexues AC dhe regjistrues AC.

‎€43.00

Sondë temperature termopar K-lloj, sipërfaqe.

‎€370.00

Set Fluke 179 me aksesorë.

‎€52.00

Sonda termoplastike, termopar K-lloj, sipërfaqe.

‎€699.00

Multimeter True RMS profesionale me ekranin termik të imazhit

‎€47.00

Sondë temperature termopar K-lloj, sipërfaqe.

‎€1,139.00

Multimeter True RMS profesionale me ekranin termik të imazhit.

‎€25.00

Sonda e temperaturës, tipi K, i zhytur.

‎€304.00

Metër me tre kanale dhe regjistrues mV DC.

‎€29.00

Sonda e temperaturës, tipi K, i zhytur

‎€304.00

Metër me tre kanale dhe regjistrues mA DC

‎€37.00

Kabllo extension për sondat e temperaturës.

‎€40.00

Varëse për varjen e multimetrit Fluke.

‎€85.00

Multimeter profesional True RMS

‎€66.00

Multimeter profesional True RMS

‎€19.00

Sensori matës, tip 4 mm.

‎€628.00

Set industrial

‎€80.00

Sonda e temperaturës, tubi, lloji K

‎€19.00

Matja e shtojcës, tip 2 mm.

‎€183.00

Metër një fazor i lidhur me wireless për voltazh DC

‎€183.00

Metër True-RMS një funksional i lidhshëm me wireless pë AC

‎€19.00

Matja e shtojcës, tip 2 mm.

‎€1,582.00

MSO (Oscilloscopes Mixed Signal) band 100 MHz bandwidth oscilloscope për aplikimet më të kërkuar.

‎€386.00

Set industrial.

‎€162.00

Set i lidhësve matës për mirëmbajtjen industriale.

‎€386.00

Set industrial

‎€386.00

Set industrial

‎€142.00

set i lidhjeve matëse dhe pajisje për elektriktarët, 8 copë.

‎€416.00

Set industrial