Produkt

80k-40

Sondë e tensionit të lartë për matjen e tensionit deri në 40 kV AC / DC dhe lidhje me multimetër.

‎€285.00

Sasia

Produkt i ri

  • Pengesa e hyrjes 10 MΩ
  • Raporti i tensionit 1000: 1

Related Products

‎€281.00

Metër me dy kanale AC / AC dhe voltmetër AC.

‎€251.00

Një kanal AC / Lexues AC dhe regjistrues AC.

‎€43.00

Sondë temperature termopar K-lloj, sipërfaqe.

‎€370.00

Set Fluke 179 me aksesorë.

‎€52.00

Sonda termoplastike, termopar K-lloj, sipërfaqe.

‎€699.00

Multimeter True RMS profesionale me ekranin termik të imazhit

‎€47.00

Sondë temperature termopar K-lloj, sipërfaqe.

‎€1,139.00

Multimeter True RMS profesionale me ekranin termik të imazhit.

‎€25.00

Sonda e temperaturës, tipi K, i zhytur.

‎€304.00

Metër me tre kanale dhe regjistrues mV DC.

‎€29.00

Sonda e temperaturës, tipi K, i zhytur

‎€304.00

Metër me tre kanale dhe regjistrues mA DC

‎€37.00

Kabllo extension për sondat e temperaturës.

‎€40.00

Varëse për varjen e multimetrit Fluke.

‎€85.00

Multimeter profesional True RMS

‎€66.00

Multimeter profesional True RMS

‎€19.00

Sensori matës, tip 4 mm.

‎€628.00

Set industrial

‎€80.00

Sonda e temperaturës, tubi, lloji K

‎€19.00

Matja e shtojcës, tip 2 mm.

‎€183.00

Metër një fazor i lidhur me wireless për voltazh DC

‎€183.00

Metër True-RMS një funksional i lidhshëm me wireless pë AC

‎€19.00

Matja e shtojcës, tip 2 mm.

‎€1,582.00

MSO (Oscilloscopes Mixed Signal) band 100 MHz bandwidth oscilloscope për aplikimet më të kërkuar.

‎€386.00

Set industrial.

‎€162.00

Set i lidhësve matës për mirëmbajtjen industriale.

‎€386.00

Set industrial

‎€386.00

Set industrial

‎€142.00

set i lidhjeve matëse dhe pajisje për elektriktarët, 8 copë.

‎€416.00

Set industrial