Rreth Kompanisë


Micom Group është shitësi kryesor i instrumenteve matëse në Evropën Juglindore. Deri në vitin 1992 ne kemi ofruar klientëve tanë pajisje matëse cilësore, çmime konkurruese dhe mbështetje të besueshme dhe të shpejtë të shërbimit. Për shkak të përvojës së saj shumëvjeçare, ne mund t'i këshillojmë klientët tanë në përzgjedhjen e një instrumenti që i plotëson më mirë nevojat e tyre, si dhe ofrimin e asistencës teknike në përdorimin e produkteve tona.