KONSULTIM PER ZGJEDHJEN E PRODUKTIT

Inxhinierët tanë të shitjes janë në dispozicion për t'ju ndihmuar në zgjedhjen e produktit që I plotëson më mire nevojat tuaja, si dhe për këshilla teknike dhe prezantime të produkteve. Ata janë në dispozicion në numrin e telefonit +355694084371 ose me anë të e-mail [email protected]. Nëse dëshironi të shihni instrumentin drejtpërdrejtë para blerjes, mund ta bëni në adresën tonë (Rruga :”Ismail Qemali”, Pallati Samos Tower, Kati 8, Ish-Bllok, Tiranë, Albania), ku kemi të gjitha instrumentet nga programi ynë I shitjes. Ju lutemi njoftoni ose organizoni një takim të caktuar me një nga inxhinierët tanë të shitjes përpara vizitës ose prezantimin e dëshiruar të secilit produkt.