Produkt

Testec TT-CC XF

Përshtatës Double Banana BNC.

‎€10.00

Sasia

Produkt i ri

  • Përshtatës Double Banana BNC
  • Burrat BNC, banane 4 mm

Related Products

‎€25.00

Sonda logjike.

‎€35.00

Sonda logjike.

‎€50.00

Lidhjet matëse për multimetra, mundësia për të rregulluar gjatësinë e majës.

‎€57.00

Shtojcën SMD fiksuese.

‎€3.00

Bashkim për lidhjet banane 4 mm.

‎€3.00

Bashkim për lidhjet banane 4 mm.

‎€6.00

Matja e shtojcës për fiksim me vidë në formë Y.

‎€106.00

Set i lidhjeve matëse dhe bashkangjitur për mirëmbajtjen industriale.

‎€106.00

Set i lidhjeve matëse dhe bashkangjitur për mirëmbajtjen industriale.

‎€14.00

Matja e shtojcës, tip 2 mm i mprehtë.

‎€39.00

Oshiloskop pasiv Sondë deri në 250 MHz.

‎€53.00

Kelvin saktë matjen e lidhjeve.

‎€159.00

Sondë e tensionit të lartë për matjet e tensionit deri në 6 kV AC / DC dhe lidhje me multimetër.

‎€285.00

Sondë e tensionit të lartë për matjen e tensionit deri në 40 kV AC / DC dhe lidhje me multimetër.

‎€285.00

Sondë e tensionit të lartë për matjen e tensionit deri në 40 kV AC / DC dhe lidhje me multimetër.

‎€285.00

Sondë e tensionit të lartë për matjen e tensionit deri në 40 kV AC / DC dhe lidhje me multimetër.

‎€72.00

Sondë temperature termopar K-lloj, magnetike.

‎€80.00

Sonda e temperaturës, tipi K, në rrota.

‎€54.00

Sonda e temperaturës, termopar tipi K, ajri.

‎€80.00

Sonda e temperaturës, tipi K, në rrota.

‎€43.00

Sondë temperature termopar K-lloj, sipërfaqe.

‎€52.00

Sonda termoplastike, termopar K-lloj, sipërfaqe.

‎€47.00

Sondë temperature termopar K-lloj, sipërfaqe.

‎€25.00

Sonda e temperaturës, tipi K, i zhytur.

‎€29.00

Sonda e temperaturës, tipi K, i zhytur

‎€37.00

Kabllo extension për sondat e temperaturës.

‎€40.00

Varëse për varjen e multimetrit Fluke.

‎€19.00

Sensori matës, tip 4 mm.

‎€80.00

Sonda e temperaturës, tubi, lloji K