Produkt

GW Instek GCP020

AC lidhës përshtatës aktuale.

‎€397.00

Sasia

Produkt i ri

 • Matja e matjes prej 100 mA deri në 20 A dhe 500 mA deri në 200 A
 • Saktësia <2% për lexim
 • Niveli i daljes 10 mV / A, 1000 mV / A
 • Gama e frekuencave 40 Hz deri 10 kHz
 • Diametri maksimal i drejtuesit 20 mm
 • Garancia: 12 muaj
 • Kit përmban:
  • Përshtatës GW Instek GCP020
  • udhëzime për përdorim

Related Products

‎€594.00

AC / DC clamp përshtatës aktual deri në 70 A për oscilloscopes.

‎€593.00

AC / DC bashkoj përshtatësin aktual deri në 20 A për osciloskop.

‎€219.00

AC lidhës përshtatës aktuale.