Mates temperature dhe lageshtie  

‎€91.00

Njësia USB dhe regjistruesi i temperaturës dhe temperaturës së ajrit nxjerrin sondën me një ekran dixhital.

‎€133.00

USB metër dhe regjistrues temperatura, lagështia dhe presioni i ajrit me ekran dixhital.

‎€114.00

USB metër dhe regjistrues me temperaturë dhe lagështi me ekran dixhital.

Shfaq artikujt