Termometra 

Produkte

Nënkategoritë

Faqe
‎€122.00

Sensori i thjeshtë i temperaturës jo-kontaktuese IR për mirëmbajtjen industriale

‎€110.00

Sensori i kontaktit i kontaktuar IR dhe temperatura e kontaktit.

‎€69.00

Sensori i kontaktit i kontaktuar IR dhe temperatura e kontaktit.

‎€27.00

Matës i temperaturës jo-kontaktuese IR.

‎€186.00

Parametrat multifunksional të parametrave të ambientit.

‎€49.00

Matja e temperaturës së injektimit të një kanali me një kanal dhe matës i zhytjes.

‎€133.00

Matësi i thjeshtë i temperaturës së kontaktit IR me detektor UV.

‎€50.00

Njësia e kombinuar IR pa kontakt dhe temperatura e kontaktit / ajrit.

‎€677.00

12 metër kanal dhe regjistrues temperaturë.

Shfaq artikujt