Kalibruesit e tensionit të tensionit Lak 

Faqe
‎€580.00

4-20 mA DC metër clamp.

‎€1,297.00

Kalibrator i tanishëm i zinkut.

‎€806.00

Kalibrator i tanishëm i zinkut.

‎€519.00

Kalibrator i tanishëm i zinkut.

‎€958.00

Metër përçarës dhe njehsor i tanishëm i procesit për matjen e pandërprerë të rrjedhës.

‎€676.00

Metër përçarës dhe njehsor i tanishëm i procesit për matjen e pandërprerë të rrjedhës.

‎€513.00

Përfito matësin për matjen e pandërprerë të rrjedhës.

‎€1,308.00

Kalibrator i procesit të presionit me një funksion për mirëmbajtjen industriale.

‎€1,448.00

Kalibrues presioni, 5000G.

Shfaq artikujt