Kalibruesit e presionit 

Faqe
‎€342.00

Matës presioni diferencial dhe regjistrues.

‎€342.00

Matës presioni diferencial dhe regjistrues.

‎€1,394.00

Pompë hidraulike e vendosur.

‎€2,693.00

Kalibrator i procesit të presionit me pompë elektronike të integruar për mirëmbajtjen industriale.

‎€2,685.00

Kalibrator i procesit të presionit me pompë elektronike të integruar për mirëmbajtjen industriale.

‎€2,685.00

Kalibrator i procesit të presionit me pompë elektronike të integruar për mirëmbajtjen industriale.

‎€2,462.00

Kalibrues presioni, 30G.

‎€2,557.00

Kalibrues presioni, 300G.

‎€2,565.00

Kalibrator i procesit të presionit me një funksion për mirëmbajtjen industriale.

Shfaq artikujt