Sladuesit e fibrave dhe veglat 

Produkte

Nënkategoritë

Faqe
‎€6,100.00

Një thikë saldimi në nivel qendror me mbajtës fibërsh të lëvizshëm.

‎€9.00

Pastrimi i fshinave.

‎€5,900.00

Makinë saldimi në nivel kerneli me mbajtës fiks të fijeve 10 mm.

‎€68.00

Pastrues i lidhësit.

‎€5,225.00

Pajisja e saldimit me fibra optike.

‎€287.00

Kit për pastrimin e lidhjeve optike.

‎€4,590.00

Rregullatori i valëve të valëve me fibra optike pas mbrojtjes së bazës primare.

‎€5,030.00

Fshirësi me fole të caktuar "V" për përdorim në rrjetet e hyrjes (LAN / FTTx).

Shfaq artikujt