Kamera 

‎€1,795.00

Kamera për skanimin e lidhjeve.

‎€1,795.00

Kamera për skanimin e lidhjeve.

‎€2,095.00

Kamera e inspektimit për skanimin e lidhësve optikë.

‎€1,608.00

Kamerë e thjeshtë për përdorim me zmadhim 600x për shikimin e pastërtisë së lidhësve dhe konektorëve optikë.

‎€2,095.00

Kamera optike për skanimin e lidhjeve optike.

Shfaq artikujt