Magnete elektrike 

Faqe
‎€6.00

Testues i llampës

‎€51.00

Analizues i baterive 12 V.

‎€54.00

Testues dypolar për tension dhe përçueshmëri me tregues LED

‎€179.00

Tester i tensionit, rezistencës, përçueshmëri dhe rrjedhje me nofulla të hapura statike.

‎€236.00

Tester i tensionit, rezistencës, përçueshmëri dhe rrjedhje me nofulla të hapura.

‎€54.00

Tester dypolar për tension dhe përçueshmëri me tregues LED.

‎€24.00

Testues kabulli 

‎€189.00

Set bazë e instrumenteve matëse për elektricistë.

Shfaq artikujt