Multimetra me një komandë të saktësisë së mesme 

Faqe
‎€304.00

Metër me tre kanale dhe regjistrues mV DC.

‎€71.00

Multimetër digjital në formën e një lapsi

‎€435.00

Multimetër për mirëmbajtjen e automatizimit industrial.

‎€51.00

Multimetër kompakt me detektor të tensionit.

‎€304.00

Metër me tre kanale dhe regjistrues mA DC

‎€677.00

Multimetër për mirëmbajtjen e automjeteve.

‎€88.00

Multimetër analog për matjet bazë.

‎€41.00

Multimetër analog për matjet bazë.

‎€464.00

Multimetër i fuqishëm i papërshkueshëm nga uji me ekran me vlerë të mesme

Shfaq artikujt