Testues të komponentëve 

‎€66.00

Shtojcë fiksuese SMD

‎€57.00

Shtojcë fiksuese SMD

‎€80.00

Tweeter matës portabël LCR 

‎€33.00

Matës RC portativ në formë pince.

‎€156.00

Metër manual RLC

‎€177.00

Komponent Universal tester për testimin e mbështjellësve, kapacitoreve, resistors, transistorëve dhe diodës.

‎€218.00

Komponent Universal tester për testimin e mbështjellësve, kapacitoreve, resistors, transistorëve dhe diodës.

Shfaq artikujt