Aksesorë matës 

Produkte

Nënkategoritë

Faqe
‎€10.00

Përshtatës Double Banana BNC.

‎€14.00

Rrathë të matur me hyrje banane 4 mm, silikoni.

‎€152.00

Set i lidhjeve matëse dhe bashkangjitur për mirëmbajtjen industriale.

‎€287.00

Sondë e tensionit të lartë për matjen e tensionit deri në 15 kV AC / DC dhe lidhjen me multimetë

‎€21.00

Sonda e temperaturës, termopar K-TYPE.

‎€3.00

Bashkim për lidhjet banane 4 mm.

‎€37.00

Kabllo extension për sondat e temperaturës.

‎€8.00

Tabaka universale instrument për Testboy PROFI LCD PLUS dhe LED PROFI PLUS.

‎€14.00

Lidhje matëse SMD me lidhje izoluese BNC

Shfaq artikujt