Matja e parametrave mjedisorë dhe fizike 

Produkte

Nënkategoritë

Faqe
‎€43.00

Peshore Platforma për aplikime industriale.

‎€32.00

Matja e përmbajtjes së lagështisë në materiale të ndryshme me matje të temperaturës.

‎€265.00

Matja e shpejtësisë, rrjedhës dhe temperaturës së ajrit.

‎€91.00

Njësia USB dhe regjistruesi i temperaturës dhe temperaturës së ajrit nxjerrin sondën me një ekran dixhital.

‎€696.00

Dosimeter personal i zhurmës.

‎€122.00

Sensori i thjeshtë i temperaturës jo-kontaktuese IR për mirëmbajtjen industriale.

‎€356.00

Instrument profesional, portativ për të testuar fortësinë e materialeve plastike dhe gome.

‎€122.00

Sensori i thjeshtë i temperaturës jo-kontaktuese IR për mirëmbajtjen industriale

‎€186.00

Parametrat multifunksional të parametrave të ambientit.

Shfaq artikujt