Termometra Kontaktues  

Faqe
‎€186.00

Parametrat multifunksional të parametrave të ambientit.

‎€49.00

Matja e temperaturës së injektimit të një kanali me një kanal dhe matës i zhytjes.

‎€677.00

12 metër kanal dhe regjistrues temperaturë.

‎€173.00

Matës i temperaturës së lidhur me valë për përdorim me llojin e termoelementit K.

‎€228.00

Regjistrues me tre kanale dhe temperaturën.

‎€173.00

Matës i temperaturës së lidhur me valë për përdorim me llojin e termoelementit K.

‎€236.00

Kontaktoni termometrin me matje dhe regjistrim.

‎€178.00

Kontaktoni termometrin me matje dhe regjistrim.

‎€33.00

Matja e temperaturës së injektimit të një kanali me një kanal dhe matës i zhytjes.

Shfaq artikujt