Termometra Jo-Kontaktues IR 

Faqe
‎€122.00

Sensori i thjeshtë i temperaturës jo-kontaktuese IR për mirëmbajtjen industriale.

‎€122.00

Sensori i thjeshtë i temperaturës jo-kontaktuese IR për mirëmbajtjen industriale

‎€110.00

Sensori i kontaktit i kontaktuar IR dhe temperatura e kontaktit.

‎€69.00

Sensori i kontaktit i kontaktuar IR dhe temperatura e kontaktit.

‎€27.00

Matës i temperaturës jo-kontaktuese IR.

‎€133.00

Matësi i thjeshtë i temperaturës së kontaktit IR me detektor UV.

‎€50.00

Njësia e kombinuar IR pa kontakt dhe temperatura e kontaktit / ajrit.

‎€528.00

Termometër pa kontakt me shfaqjen e imazhit të zonës së matur.

‎€1,210.00

IR i kontaktuar i kontaktuar dhe kontakti i matësit të temperaturës K në versionin Ex.

Shfaq artikujt