Inspektimin e Fibrave 

‎€2,095.00

Kamera e inspektimit për skanimin e lidhësve optikë.

‎€1,608.00

Kamerë e thjeshtë për përdorim me zmadhim 600x për shikimin e pastërtisë së lidhësve dhe konektorëve optikë.

‎€471.00

Mikroskop kompakt për skanimin e lidhësve optikë.

Shfaq artikujt