Temperaturat e lagështisë në material 

‎€978.00

Shpejtësia e kombinuar e rrotullimit dhe vibrimi.

‎€1,377.00

Analizues me lagështi infra të kuqe.

‎€1,206.00

Analizues i lagështisë.

Shfaq artikujt