Pajisjet e bashkimit 

Faqe
‎€7.00

Pastrues i telave me këshilla.

‎€193.00

Stacioni i saldimit me kontrollin e temperaturës dhe ekranin LCD, versioni anti-statik.

‎€73.00

Stacioni i saldimit me kontrollin e temperaturës dhe ekranin LED.

‎€75.00

Stacioni i ajrit të nxehtë për riparimet SMD.

‎€7.00

Pajisje për bashkim.

‎€1.80

Teli i lidhës pa përmbajtje plumbi.

‎€1.50

Tela lidhëse për elektronikë.

‎€47.00

Teli i lidhës pa përmbajtje plumbi.

‎€29.00

Tela lidhëse për elektronikë.

Shfaq artikujt