Matësit e energjisë 

‎€788.00

 Matës njëfazorë  të energjisë për matjet 

‎€703.00

Matës njëfazorë të energjisë për matjet më të kërkuar.

‎€213.00

Një thjeshtë, njefazor portativ i fuqisë AC.

‎€229.00

Saktësi e thjeshtë dhe e thjeshtë, njefazore portative me fuqi DC.

Shfaq artikujt