Categories

Oshiloskope
Osciloskop është padyshim një instrument në ditët e sotme...
Multimetra

Multimeter është një matës elektronik ...

Instrumentet e instalimit elektrik

Gjatë instalimit dhe mirëmbajtjes së instalimeve elektrike, ...Kamera termografike

Kamera termografike tregon atë që nuk është e dukshme për sytë. ...

Produktet e Ekspozuara

WEBSITE MEPRO

Aktiviteti kryesor i kompanisë sonë është shitja e pajisjeve matëse profesionale. Ai mbulon një gamë të gjerë produktesh, nga testuesit e thjeshtë elektrikë deri te instrumentet më të kërkuar për testimin e telekomunikimeve dhe rrjeteve kompjuterike, sistemeve në industrinë dhe rrjetet e energjisë.Lexo me shume